Аудіоінтерфейс Universal Audio Apollo x4

Уточнюйте наявність
Код: 108885

62,920.00 грн

Доставка
  • “Нова Пошта”
  • При сумі замовлення більше 5000 грн – безкоштовно
Гарантія
  • 12 месяцев официальной гарантии от производителя
  • обмен/возврат товара в течение 14 дней

Опис

Universal Audio Apollo x4 – це настільний аудіоінтерфейс Thunderbolt 3 для Mac і Windows, серед особливостей якого варто відзначити висококласне АЦ/ЦА перетворення, чотири підсилювачі Unison і чотири ядра для запуску плагінів UAD та обробки аудіосигналу в режимі реального часу. Створений на основі 60-річного досвіду UNIVERSAL AUDIO, цей аудіоінтерфейс впевнено перевершує інші моделі у своєму класі завдяки динамічному діапазону D/A в 127 дБ і включеним комплектом плагінів аналогової емуляції UAD, надаючи вам повністю укомплектовану аналогову студію, яка може вміститися .
UNIVERSAL AUDIO Apollo x4 оснащений чотирма мікрофонними передсилювачами з підтримкою Unison, які можуть імітувати характеристики різного аналогового обладнання від Neve, Helios, API, Manley, Universal Audio та багатьох інших. Секрет Unison полягає в його апаратно-програмній інтеграції між мікрофонними передсилювачами Apollo і вбудованим чотириядерним DSP – UAD Quad Core Processing, завдяки чому ви отримаєте доступ до класичного звучання мікрофонних преампів, що найбільш записуються в світі.
Завдяки тисячам хітів та сотням альбомів, удостоєних Греммі, за плечима UNIVERSAL AUDIO, їх аудіоінтерфейси використовуються для запису щодня по всьому світу. Щоб удосконалити перетворення звуку попереднього покоління настільних аудіоінтерфейсів Apollo, інженери компанії попрацювали над перетворенням звуку цієї серії, щоб забезпечити приголомшливий динамічний діапазон 127 дБ і спотворення (THD+N) -117 дБ, надавши об’ємний, органічний звук, який легко конкурує.
UniversalAudioApollox4 пропонує набір неймовірних аналогових плагінів емуляції, включаючи автентичні Teletronix LA-2A, 1176LN, Pultec EQ та 610-B Tube Preamp&EQ. Розроблені всесвітньо відомою компанією плагіни Realtime Analog Classics встановлюють стандарт, за яким оцінюються всі інші.
UniversalAudioApollox4 також включає технологію Unison на інструментальному вході на передній панелі, надаючи вам доступ до емуляцій підсилювачів, таких як Fender ’55 Tweed Deluxe, Marshall Plexi Super Lead 1959 та Ampeg B-15N Bass Amplifier.
З чотирма вбудованими підсилювачами Unison, двома інструментальними Hi-Z входами, чотирма лінійними виходами, 2 незалежними виходами на навушники та оптичним входом/виходом ADAT/SPDIF, а також регулятором Monitor і вбудованим мікрофоном Talkback, цей аудіоінтерфейс забезпечує 12 професійне використання.
Крім того, аудіоінтерфейс оснащений Thunderbolt, що дає вам можливість об’єднувати до чотирьох пристроїв Apollo і шести карт UAD-2. Таким чином, ви можете розширити вашу студію, з’єднавши UNIVERSAL AUDIO Apollo x4 з рековими аудіоінтерфейсами Apollo x6, x8, x8p або x16.

Технічні характеристики Universal Audio Apollo x4:
Тип: Зовнішній Thunderbolt аудіоінтерфейс 12 х 18;
Інтерфейс підключення: Thunderbolt 3;
АЦП: 24-біт/192 кГц;
Вбудований DSP: UAD-2 Quad Core Processing, Realtime UAD Powered Plug-ins;
Мікрофонні преампи: 4 х Мікрофон Unison, 2 х Інструментальний;
Вбудований TalkBack мікрофон;
Фантомне харчування: +48;
Аналогові входи: 4 x XLR/1/4″ Jack комбо (Mic/Line), 2 x 1/4″ Jack (Hi-Z);
Аналогові виходи: 2 x 1/4 “Jack (Monitor), 4 x 1/4″ Jack (Line Out);
Цифрові входи: 1 x Optical Toslink (ADAT, S/PDIF);
Цифрові виходи: 1 x Optical Toslink (ADAT, S/PDIF);
Навушники: 2 x 1/4” TRS Jack;
Thunderbolt: 1 x USB-C (Thunderbolt 3);
ПО: UAD Realtime Analog Classics Plug-in Bundle (VST, AU, AAX 64);
Харчування: 12V DC (у комплекті);
Розмір: 233 x 156 x 66 мм;
Вага: 1,46 кг;
Гарантія: 12 місяців
Виробництво: США