Аудіоінтерфейс IK Multimedia iRIG PRE 2

Уточнюйте наявність
Код: 108861

2,987.00 грн

Доставка
  • “Нова Пошта”
  • При сумі замовлення більше 5000 грн – безкоштовно
Гарантія
  • 12 месяцев официальной гарантии от производителя
  • обмен/возврат товара в течение 14 дней

Опис

IK Multimedia iRig Pre 2 – це друге покоління мікрофонного аудіоінтерфейсу з XLR входом та підсилювачем для мобільних платформ iOS/Android/DSLR камер. Якщо ви хотіли використати свій улюблений мікрофон для мобільного запису, а він лише з XLR виходом, цей девайс саме для вас! Преамп отримав фантомне живлення +48В (від вбудованих батарей 2 х АА), регулювання гейну, вихід для навушників 1/8″ jack стерео з регулюванням рівня
Багато сучасних музикантів, YouTube-рів, стримерів і бродкастерів надають перевагу професійній якості звучання, яку можна отримати тільки при використанні XLR мікрофона. Але для мобільного відео- чи звукозапису підключення мікрофона з XLR роз’ємом може стати справжньою проблемою. Чимало таких мікрофонів потребують фантомного живлення, тому для їх використання тобі доведеться носити з собою ноутбук із зовнішнім аудіоінтерфейсом, обладнаним мікрофонними підсилювачами з фантомним живленням.
Але тепер все це залишилося в минулому! Компанія IK Multimedia представляє iRig Pre 2 – мініатюрний мікрофонний підсилювач, який дозволяє легко використовувати твої XLR-мікрофони для запису, виступу та потокової передачі з iPhone*, iPad, пристрою Android або DSLR камери. Гідний спадкоємець найпопулярнішого та найуспішнішого мобільного мікрофонного підсилювача всіх часів, iRig Pre 2 забезпечує те ж професійне звучання, до якого ти звик, додаючи до нього функції прямого (direct) моніторингу, автоматичне перемикання для використання з цифровими камерами та багато іншого.

Особливості iRig Pre 2:
Високоякісний мікрофонний підсилювач з повноцінним +48В фантомним живленням
Компактний, soft-touch корпус легко поміщається в будь-яку сумку чи кишеню,
Бездоганно працює з DSLR камерами для отримання кращого звучання,
Покращена функціональність з виходом для навушників та регулятором гучності,
Вбудований direct (прямий) моніторинг для більш точного захоплення звуку,
Економічне живлення від двох стандартних батарейок типу АА

Неважливо, чи записуєш ти подкаст або новий альбом, знімаєш інтерв’ю або спортивний трюк, iRig Pre 2 – це найпростіший і найзручніший спосіб підключити будь-який тип XLR-мікрофона до iPhone*, iPad або пристрою Android. А завдяки його оновленій схемотехніці з автоматичним перемиканням iRig Pre 2 зможе миттєво адаптуватися до входу на твою цифрову камеру. Це найменший, найпортативніший і “найзвучніший” мобільний мікрофонний підсилювач, який ти зможеш знайти, і єдиний, який знадобиться тобі в будь-якій ситуації!
*Для підключення потрібен адаптер Apple Lightning – 3,5 мм мініджек (TRRS).
Потрібне фантомне харчування для улюбленого конденсаторного мікрофона? 2 батареї AA в iRig Pre 2 забезпечать повноцінне фантомне живлення +48В (багато інших мобільних мікрофонних підсилювачів здатні дати тільки 32В, що негативно впливає на звучання мікрофона) приблизно на 7 годин безперервного використання. При використанні динамічних або стрічкових мікрофонів просто відключи фантомне живлення, і ти зможеш працювати ще довше – до 20 годин!
3,5мм вихід для навушників, не просто додає зручність прослуховування та заощаджує час, але тепер пропонує прямий (direct) моніторинг, так що ти можеш прослухати сигнал, щоб переконатися, що він ідеальний, перш ніж починати запис чи потокову передачу! iRig Pre 2 ідеально сумісний з усіма популярними програмами для трансляції та запису відео, тому ти можеш переходити від програми до програми з впевненістю, що завжди звучатимеш найкращим чином. А для DSLR фотокамер та цифрових фотоапаратів ця функція відчутно полегшує налаштування звуку, без необхідності занурюватись у меню або налаштовувати альтернативні обхідні шляхи моніторингу.
Ви можете легко використовувати свої улюблені програми під час запису або виступу, встановивши iRig Pre 2 на мікрофонну стійку або в інше зручне місце на сцені, використовуючи комплектну Velcro липучку. Щоб безпечно встановити на мікрофонну стійку підключений смартфон, планшет або цифрову камеру, обов’язково ознайомся з серією власників iKlip, яка пропонує широкий вибір варіантів кріплення твоїх гаджетів для різних сценаріїв.
Навіть якщо ти новачок у сфері створення мобільного аудіо- та відеоконтенту, ти можеш отримати гідний старт, безкоштовно завантаживши з App store або Google Play дві програми від IK Multimedia: iRig Recorder FREE (простий та зручний секвенсор для аудіо/відео запису та редагування) та VocaLive FREE (вокальний ефект процесор преміум-класу для живого виконання та багатодоріжкового запису). Виходь за рамки та розкривай свої творчі можливості зі свободою, яку дасть тобі iRig Pre 2.

Технічні характеристики IK MULTIMEDIA IRIG PRE 2:
Тип: мікрофонний преамп + аудіоінтрефейсом для iOS/Android/DSLR;
Вбудований роз’єм XLR для мікрофонів;
Частотний діапазон: 20 Гц – 20 кГц (+/- 1.5 дБ);
Діапазон посилення: 48 дБ;
Фантомне харчування: +48;
Довжина вбудованого кабелю TRRS: 40 см;
Коефіцієнт нелінійних спотворень: -90 дБА/0,003%;
Час роботи від батарей (2 х АА Alkaline): до 20 годин без фантомного живлення; до 7 годин при включеному фантомному живленні;
Розміри: 40 х 110 х 34 мм;
Вага (без батарей): 75 г;
Гарантія: 12 місяців
Виробництво: Італія
Комплектація: iRig Pre 2, 2 батареї типу АА, Velcro липучка, Безкоштовні програми (доступні для скачування) для iOS та Android.

Сумісність:
Пристрої iOS: iPhone, iPad, iPod touch
Пристрої Android: Android пристрої з роз’ємом 1/8″ miniJack (3,5 мм) або через адаптер сумісні зі стандартом CTIA/AHJ wiring, нижче на зображенні