Електроакустична гітара Sigma JR12-1STE

Уточнюйте наявність
Код: 108219

25,410.00 грн

Доставка
  • “Нова Пошта”
  • При сумі замовлення більше 5000 грн – безкоштовно
Гарантія
  • 12 месяцев официальной гарантии от производителя
  • обмен/возврат товара в течение 14 дней

Description

Sigma JR12-1STE – 12-ти струнна акустична гітара з п’єзоелектричним звукознімачем та активним преампом Fishman Isys+. Гітара має широкий гриф, а саме 47,6 мм. та є ідеальним вибором для гри ритмічних партій. Гітарі притаманне багате та насичене звучання, тому інструмент чудово звучить як для сольного виконання, так і для гри в колективі. Електроакустика JR12-1STE неймовірно гармонійно звучить із вокалом, тому цей інструмент вишукано доповнює композиції своїм теплим та широким звуком.
Верхня дека виготовляється з масиву сітхінської ялини. Така деревина досить пружною, тому чудово резонує на середніх частотах. Також, ялина надає м’якого характеру звуку з легкою дзвінкістю. Корпус виготовляється з індійського палісандру. Ця деревина досить важка, тому наповнює звук глибокою нижньою серединою і басами. У поєднанні з формою корпусу Jumbo, палісандр звучить голосно, потужно і має об’ємні високі частоти. Завдяки таким матеріалам, Sigma JR12-1STE має універсальне звучання та підійде для гри різних жанрів музики.
Гриф виготовляється з махогані, а накладка грифа з індійського палісандра, тому гітарі притаманний теплий тембр із довгим сустейном. Тому, граючи акордами, Ви отримуєте неймовірно широкий та об’ємний звук. Голова грифа обладнана хромованою литою колковою механікою зі зменшеними ручками. Коли надійно тримають лад, а налаштування гітари комфортно. Довжина мензури становить645 мм., а ширина грифа в області верхнього порожка 47,6 мм.
Струноутримувач виготовляється з індійського палісандра, а поріжки з кістки. Таке поєднання додатково посилює резонанс, що передається від струн на топ інструмент. Тому акустична гітара JR12-1STE має розкішний та читабельний звук.
Корпус гітари покритий глянсовим лаком, а гриф – матовим. Інструмент прикрашений вишуканою окантовкою та розеткою з інкрустрацією.
Гітара Sigma JR12-1STE є професійним музичним інструментом, тому чудово звучати у студії та під час живих виступів. Гітара чудово підійде для гри акомпанементу в міксі з будь-якими інструментами, а вбудований преамп дозволить налаштувати потрібний звук.

Особливості Sigma JR12-1STE:
Топ із масиву сітхінської ялинки
Гучний та масивний звук
Лита Колкова механіка із зменшеними ручками
Активний преамп Fishman Isys Plus
Ширина грифу 47,6 мм.
Поріжки з кістки на компенсацію мензури
Анкер з можливістю налаштування
Ідеальний інструмент для гри акомпанементу
Інноваційний преамп Fishman Isys +

Гітара Sigma JR12-1STE обладнана професійною системою звукопідсилення від компанії Fishman. У гітару встановлений один із найбільших підсилювачів, а саме – Fishman Isys Plus.
Преамп має 2-х смуговий еквалайзер для налаштування низьких та високих частот, а також регулятор гучності. Завдяки цьому Ви легко отримаєте потрібне звучання, особливо це важливо для гри в колективі. Також преамп має перемикач фази. Використовуйте перемикач “phase” для того, щоб перевернути фазу і позбутися зворотного зв’язку. Також, ця кнопка посилює низькі частоти за низького рівня звуку. Така функція необхідна для запису або студійної роботи.
У преамп встановлено тюнер із LED-дисплеєм. Тому завжди легко і комфортно налаштовувати гітару навіть у галасливих приміщеннях зі слабким освітленням. Також, у підсилювачі встановлено індикатор заряду батареї.
Гітари з підсилювачами Fishman вважаються професійними та дорогими інструментами, тому вони ідеально передають звук та збагачують тембр інструменту.

Характеристики гітари Sigma JR12-1STE:
Верхня дека: Масив сітхінської ялинки
Нижня дека: Індійський палісандр
Обічайки: Індійський палісандр
Гриф: Махагоні
Накладка грифа: Індійський палісандр
Кількість струн: 6
Кількість ладів: 20
Верхній поріжок: Кістка
Нижній поріжок: Кістка
Мензура: 645 мм
Звукознімач: Fishman Isys Plus
Механіка: Лита хромована механіка
Колір: Натуральний, з матовим UV-лаком
Виробництво: Китай