Електроакустична гітара Sigma JM-SGE

Уточнюйте наявність
Код: 108169

18,690.00 грн

Доставка
  • “Нова Пошта”
  • При сумі замовлення більше 5000 грн – безкоштовно
Гарантія
  • 12 месяцев официальной гарантии от производителя
  • обмен/возврат товара в течение 14 дней

Description

Sigma JM-SGE – 6-ти струнна акустична гітара з активним преампом Sigma CE-304. Цей інструмент має вінтажну форму корпусу та широкий гриф, що створює ідеальні умови як для гри пальцями, так і медіатором. Поєднання добірної деревини та високих стандартів виготовлення компанії Sigma Guitars створили ідеальну лінійку гітар “Golden Era”, які за лічені тижні стали топовими акустичними гітарами на ринку. Гітара Sigma JM-SG45 має якісну активну електроніку, тому цей інструмент є ідеальним вибором для живих виступів.
Верхня дека виготовляється із цільного дерева сітхінської ялини, яка надає звучанню м’якого характеру і чудово резонує на середніх частотах. Корпус Dreadnought із червоного дерева дозволяє гітарі звучати об’ємно, з вираженою нижньою серединою. Закруглена форма у сфері грифа створює ідеальні умови для резонансу всередині корпусу. Поєднання форми корпусу та добірної деревини створили відмінний інструмент для гри акомпанементу, який гармонійно звучить із вокальними партіями та розбірливо читається у міксі з іншими інструментами.
Гриф виготовляється з махогані, а накладка грифа із палісандра. Ширина грифа в області верхнього поріжка складає 44,5 мм., тому на гітарі JM-SGE комфортно грати гітаристам, які тривалий час займалися на класичній гітарі. Голова грифа обладнана литою колковою механікою з хромовим покриттям. Коли обертаються плавно і надійно тримають лад. Бридж виготовляється з індійського палісандру. Струнотримач у поєднанні з кістковими поріжками ідеально передає резонанс на топ гітари, що збільшує гучність інструменту. Нижній поріжок із компенсацією мензури, тому всі ноти звучать чисто.
Електроакустична гітара Sigma JM-SGE покрита глянсовим лаком, має класичну білу окантовку та стильний колір Sun Burst.

Особливості Sigma JM-SGE:
Електроакустика із нової серії “Golden Era”
Форма корпусу Dreadnought із закругленим плечем
Верхня дека з масиву сітхінської ялинки
Корпус та гриф із червоного дерева
Нікелева Колкова механіка відкритого типу
Активний преамп із 3-х смуговим еквалайзером
Ширина грифу 44,5 мм.
Відмінний інструмент для живих виступів та запису
Привабливий колір Sun Burst із глянцевим покриттям

Акустична гітара Sigma LM-SGE обладнана якісним активним преампом CE-304 – звукознімач для акустичної гітари, обладнаний преампом із 3-х смуговим еквалайзером. Налаштуйте регулятори Bass, Mid та Treble для необхідного звучання гітари. Всі регулятори працюють плавно, тому контролер Volume з рівною динамікою посилює та послаблює гучність. Завдяки цьому регулятору Ви знайдете ідеальний рівень гучності гітари, що дуже важливо для гри в міксі з іншими інструментами. Налаштуйте цей регулятор якомога голосніше, але не настільки, щоб звук не спотворювався. Преамп чудово передає нюанси звучання, тому гітара LM-SGE підійде для студійного запису Також встановлено тюнер з LED-дисплеєм, тому гітару легко налаштовувати навіть у приміщеннях зі слабким освітленням або надмірним рівнем шуму.

Характеристики гітари Sigma JM-SGE:
Верхня дека: Масив сітхінської ялинки
Нижня дека: Червоне дерево
Обечайки: Червоне дерево
Гриф: Mahogany (червоне дерево)
Накладка грифу: Палісандр
Кількість струн: 6
Кількість ладів: 20
Верхній поріжок: Кістка
Нижній поріжок: Кістка
Мензура: 628 мм
Звукознімач: Sigma CE304 з тюнером
Механіка: Хромова лита колкова механіка
Колір: Санберст з глянсовим UV-лаком
Гарантія: 12 місяців (на механічні та електронні компоненти інструменту)
Виробництво: Китай