Джембе Palm Percussion JM-01 8″

Є у наявності
Код: 109975

2,320.00 грн

Кількість:
- +
Доставка
  • “Нова Пошта”
  • При сумі замовлення більше 5000 грн – безкоштовно
Гарантія
  • 12 месяцев официальной гарантии от производителя
  • обмен/возврат товара в течение 14 дней

Опис

Palm Percussion JM-01 8″ – це нова серія Jammer зі скарбниці Балі. Має форму африканського джембе і оснащено мембраною з козячої шкіри. Дана модель зроблена з махагоні (дерево класу Q1) з великим діаметром, що дозволяє закріпити велику кількість мотузок. Це джембе з серії Jammer виробляє теплий бас і ударний тон. Він рекомендований для любителів джембе початківця та середнього рівня.
Palm Percussion JM-01 8″ виготовляється з деревини, сертифікованої міністром лісового господарства Індонезії, а також виробник використовує сертифікацію V-Legal для деревини.
Ці традиційні джембе, які навіть своєю назвою запрошують вас безтурботно підтиснути, виготовлені за допомогою традиційних технік та матеріалів, адже тільки так можна передати унікальний дух цих інструментів. Махагоні, козяча шкіра та мотузкова система налаштування, а також безцінний досвід 15 майстрів-різьбярів, чиї навички виготовлення джембе передаються з покоління в покоління вже понад 140 років – ось рецепт справжнього ритму, здатного пробудити інстинкти!

Технічні характеристики Palm Percussion JM-01 8″:
Тип: Джембе
Матеріал: Махагоні
Мембрана: Козяча шкіра
Діаметр: 8″
Висота: 40 см
Розміри товару: 22 x 40 х 22 см
Вага: 2.2 кг
Колір чорний
Гарантія: 12 місяців
Виробництво: Китай